• Predstavitev

    o2z2, zavod za razvoj multimedijev, si prizadeva postaviti multimedije v novo dimenzijo.

  • Storitve

    Smo raznolika skupina posameznikov, ki skupaj združuje številna znanja na področju multimedijev.

  • Ekipa o2z2

    Radi delamo nove projekte, na rednih srečanjih pilimo ideje, pri tem pa poskrbimo tudi za zabavo.

o2z2, zavod za razvoj multimedijev, si prizadeva postaviti multimedije in multimedijske izdelke v novo dimenzijo in še dlje, s projektnim razvojem na tržišče in v medije.


Sledimo novim tehnologijam in prilagajamo tehnološke rešitve evropskim standardom in izobraževanju na multimedijskem področju. Dobro poznamo delovanje in zakonitosti tako tradicionalnih kot elektronskih medijev in soustvarjamo medijski prostor in njegove vsebine. Ker smo mlada ekipa prijateljev, ki znanje in izkušnje nabira že od malih nog, z veseljem ustvarjamo in ponujamo intutivne rešitve na področjih, ki jih obvladamo.


Zavod o2z2 poleg organiziranja različnih multimedijskih dogodkov skrbi za tehnično podporo vsem multimedijcem po srcu in promocijo multimedijev nasploh. Razvili smo spletni portal, na katerem lahko vsi, ki jih zanima to področje, objavljajo svoja dela, ocenjujejo dela drugih, pišejo bloge, objavljajo zanimive novice,…
Poleg omenjenega zavod skrbi tudi za multimedijsko izobraževanje v obliki spletnih vodičev. Poskrbeli bomo še, da bodo obiskovalci portala dobili informacije o ponudbi del na tem področju.


Osebna izkaznica

o2z2, zavod za razvoj multimedijev
Ulica Ane Ziherlove 14
1000 Ljubljana
Informacije: info@o2z2.com


TRR: 02033-0257168925 pri NLB
Davčna št.: 93794584


Vrednote

Iskrenost
Odkritost
Profesionalnost
Inovativnost
Znanje za rast